Bezoek Nepal, mei 2019

Omdat elk kind gelukkig mag zijn...

Bezoek Nepal, mei 2019

Vandaag is het dan zover, we hebben de kinderen weer ontmoet. Mooi weerzien en de meeste herkenden ons ook nog. Ze zitten nog in de oud bouw, morgen gaan we kijken hoever de nieuwbouw is opgeschoten. De meeste kinderen zijn er nog, een enkeling is verhuisd naar Kathmandu of India. Gelijk met lesgeven geholpen en spelletjes gespeeld. Het voelt als thuiskomen. De weg ernaartoe was een warm ritje. Vanuit Kathmandu met de auto naar Dhading Besi. 37 graden …….en die temperatuur gaat nog oplopen naar 42 graden. In Dhading Besi nog zo’n 20 minuten met volle rugzakken (vooral hoor je het gerammel van de instrumenten) naar ons verblijf gelopen op het heetst van de dag. Ja mensen, dat noemen wij dus vakantie 🤣. De blijde gezichtjes van de kinderen maakt de dag erna alles weer goed. Nu in ons bakkerijtje en gelukkig Wi-Fi nu. Het lijkt beter te zijn dan vorig jaar. De kinderen hebben hier 6 dagen per week school, behalve de zaterdag. Mooi om te zien met hoe weinig deze kids tevreden zijn. En de hulp onderling aan elkaar 😍 smelt smelt. Morgen de plannen voor de nieuwbouw verder bespreken, zin in.